Opleidingen / Diplomagerichte beroepsopleidingen / Kok (nieuw traject vanaf 2023) / Restaurant à la carte en keukenorganisatie

Restaurant à la carte en keukenorganisatie

Officiële benaming: Restaurant à la carte en keukenorganisatie

In deze module leg je jezelf toe op de organisatie van de keuken: voorbereidende werkzaamheden, naverwerkende activiteiten, ontvangst en controleren van leveringen, … 

  • Klaarzetten van het buffet met à la carte gerechten
  • Een inschatting maken van de werkzaamheden, rekening houdend met reservaties, bestellingen, offertes, weersomstandigheden…
  • Opmaken van werkroosters, werkplanning en vastleggen van de werkvolgorde
  • Structureren van de mise-en-place in de keuken
  • Bewaken van de naleving van het tijdschema en zorgen voor een efficiënte werkvoortgang 

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Het certificaat van hulpkok en de deelcertificaten "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken" behaald hebben.

Deze cursus staat momenteel niet op de planning. Vul hier jouw gegevens in en wij brengen jou op de hoogte zodra er een nieuwe cursus start.

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.

  • In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden
 

Geen cursussen gevonden

Liever iets anders

  • Dienst aan de kaart/keuken

  • Restaurant à la carte

    In deze module leer je à la carte gerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je legt jezelf toe op de kwaliteit en het niveau van de à la carte gerechten met specifieke aandacht voor het à la minuut werken, het gepast dresseren en het verzorgen van een buffet à la carte gerechten.
  • Restaurant à la carte en keukenbeheer

    In deze module leer je de nodige technieken om de keuken correct te beheren van het samenstellen van gerechten en menu’s tot het berekenen van de kostprijs en het beheren van de bijhorende bestellingen.