Opleidingen / Diplomagerichte beroepsopleidingen / Kok (nieuw traject vanaf 2023) / Dienst aan de kaart/keuken

Dienst aan de kaart/keuken

Officiële benaming: Dienst aan de kaart/keuken

  • De leiding over een keuken nemen 
  • Koken voor gasten 
  • Bestellingen opmaken 
  • Een team runnen 
  • Verschillende gerechten gelijktijdig doorgeven aan de zaal 
  • Extra aandacht voor de presentatie van de gerechten  

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Volgende (deel)certificaten moeten behaald zijn:
  • Certificaat hulpkok
  • Deelcertificaat visgerechten
  • Deelcertificaat vleesgerechten
  • Deelcertificaat streekgerechten

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Geen cursussen gevonden

Liever iets anders

  • Restaurant à la carte

    In deze module leer je à la carte gerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je legt jezelf toe op de kwaliteit en het niveau van de à la carte gerechten met specifieke aandacht voor het à la minuut werken, het gepast dresseren en het verzorgen van een buffet à la carte gerechten.
  • Restaurant à la carte en keukenbeheer

    In deze module leer je de nodige technieken om de keuken correct te beheren van het samenstellen van gerechten en menu’s tot het berekenen van de kostprijs en het beheren van de bijhorende bestellingen.
  • Restaurant à la carte en keukenorganisatie

    In deze module leg je jezelf toe op de organisatie van de keuken: voorbereidende werkzaamheden, naverwerkende activiteiten, ontvangst en controleren van leveringen, …