Opleidingen / Diplomagerichte beroepsopleidingen / Chef de partie desserten, gebak en brood
  • Chef de partie desserten, gebak en brood

Chef de partie desserten, gebak en brood

Heb je het certificaat van hulpkok en de deelcertificaten van "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken" behaald? 
Dan kan je jezelf verder specialiseren in alles wat met desserten, gebak en brood te maken heeft in deze opleiding.
 
Momenteel bieden we in onze campus te Turnhout dit schooljaar geen modules van de opleidingen chef de partie aan. Wens je op de hoogte gehouden te worden van volgende cursussen chef de partie te Turnhout? Vul dat hier jouw gegevens in.

Inhoud

  • Desserten, gebak en brood bereiden uit zowel de inheemse als de wereldkeuken
  • Toepassen van decoratie- en dresseertechnieken
  • Gerechten bereiden met respect voor de meest voorkomende allergieën en diëten
  • Vegetarische en veganistische alternatieven bereiden
  • Desserten, gebak en brood bereiden volgens de laatste nieuwe trends en met de nieuwste producten

Onze modules

Infomomenten

  • Turnhout - Campus Gastronomie op 06/06/2024 van 19:00u tot 21:00u
  • Turnhout - Campus Gastronomie op 10/06/2024 van 19:00u tot 21:00u
  • Turnhout - Campus Gastronomie op 29/08/2024 van 19:00u tot 21:00u
  • Turnhout - Campus Gastronomie op 31/08/2024 van 10:00u tot 12:00u

Traject

Uurrooster

Downloads

Studiebewijs

Certificaat Chef de partie desserten, gebak en brood

Opmerkingen

Wens je meer informatie?
Mail naar: 
  • mol@edukempen.be voor de cursussen die worden aangeboden in Mol en Balen
  • gastronomie@edukempen.be voor de cursussen die worden aangeboden in Turnhout

De vermelde prijzen voor de campus in Turnhout zijn inclusief ingrediëntengelden. Voor de overige campussen dient het ingrediëntengeld nog apart betaald te worden.

Wil je ook je diploma secundair onderwijs behalen, maak dan een afspraak met onze trajectbegeleiders: tko@edukempen.be
Vermeld de lesplaats waar je graag Aanvullende Algemene Vorming (AAV) wil volgen. Dit kan in Turnhout, Geel of Edegem.