Module /  Vleesgerechten

Inhoud

  • Werken met vlees, gevogelte en wild 
  • Verwerking in soepen, voorgerechten en hoofdschotels  
  • Voorbereiding van het vlees voor een gepaste bereiding 
  • Keuze van een passende saus  
  • Gebruik van nieuwere bereidingstechnieken 
  • Belang van een goede presentatie 



Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Toelatingsvoorwaarden

Certificaat hulpkok behaald hebben

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Vleesgerechten na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 08/09/2022 tot 26/01/2023 donderdag van 18:00 u. tot 21:50 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 365 Online inschrijven

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Streekgerechten
  • Visgerechten
  • Dienst aan de kaart/keuken (indien ook geslaagd voor streekgerechten en visgerechten)
  • Onthaal & omgang met gasten
  • Interactie zaal/keuken