Opleidingen /  Hulpkok

In de modules van de opleiding Hulpkok leer je steeds een evenwichtig, gevarieerd en smakelijk menu samen te stellen. Je maakt kennis met de nationale en de internationale keuken. Soepen en sausen, vlees-, gevogelte- en visbereidingen, desserts en gebak; in deze opleiding bieden we alles aan. Technieken zoals wokken, steamen en andere, nieuwe bereidingswijzen hebben na de lessenreeks geen geheimen meer voor jou. 
De lessen zijn praktijkgericht, met een vleugje theorie. Op het einde van elke lesavond worden de gerechten samen geproefd.

Infomoment

  • Turnhout - Campus Gastronomie op 15/01/2022 van 10:00u tot 12:00u

Modules

Module
Basis keuken
Dagschotels met vis
Dagschotels met vlees en gevogelte
Initiatie warme keuken
Koude keuken
Nagerechten
Traject Simpel en lekker
Traject Start to cook

Inschrijven

Voor deze opleiding kan je je inschrijven op volgend secretariaat:

Traject

Uurrooster

Brochure

Studiebewijs

Na het afronden van alle modules van de opleiding hulpkok behaal je het certificaat Hulpkok

Opmerkingen

MOL en BALEN:
1st jaar Koude keuken en Initiatie warme keuken
2de jaar Dagschotels met vlees en gevogelte en dagschotels met vis
Wil je online inschrijven doe dit dan voor beide modules of schrijf in via mail: mol@edukempen.be

TURNHOUT:
Wil je meer informatie ontvangen over de opleidingen in onze campus te Turnhout? Mail dan naar gastronomie@edukempen.be.
Enkel het traject van hulpkok wordt overdag aangeboden. Wil je nadien doorstromen naar kok, dan kan dit enkel in het avondtraject.